Katolická charismatická obnova
  

Hlavní menu:



červen 2004

12.06.2004 [sobota], kategorie: Setkání CHO

Celopražské setkání CHO

Praha 2, u sv. Apolináře

Téma:

Vy jste tělo Kristovo, a každý z vás je jedním z jeho údů.
(1Kor 12,27)

(O Kristově těle v nás, o nás v Kristově těle a o pospolitosti.)

V přiloženém plakátku naleznete další informace.
více ...

25.06.2004 [pátek] - 27.06.2004 [neděle], kategorie: Víkendové programy

Festival Nomád

Plzeň
Třetí ročník festivalu Nomád se uskuteční od 25. do 27. června v Plzni. Setkání plné umění připravilo občanské sdružení Pro čtverec. Festival nabídne stejně jako v předchozích letech na pěti scénách v centru města vystoupení křesťanských umělců z oblasti hudby, divadla, tance, výtvarného a slovesného umění. Součástí festivalu budou i semináře a tvůrčí dílny, jejichž výstupy se představí i při veřejných vystoupeních.

Větší část festivalu se uskuteční na otevřených scénách v centru Plzně. V průběhu tří festivalových dnů se tu představí kapely různých hudebních směrů, například plzeňští Con brio, Blue zebra 3, Caine ze ZNC, Filia nebo gospelová schola Touch of Gospel, dál Cymbelín, Terebint a Veselá Zubatá z Brna, pražští Marion, NOI, Ted Whang nebo písničkářka Kateřina Šarközi, kapely GORO a Projevy radosti. Představení pro děti i pro dospělé přiveze Teátr Víti Marčíka. Dětem nabídneme samostatnou scénu plnou divadélek a her. Zahraničním hostem Nomáda bude letos asi třicetičlenný gospelový sbor z polského Krakowa - Krakow Gospel Choir s dánskou dirigentkou Leou Kjeldsen.

Gospelový zpět se objevuje také v nabídce tvůrčích dílen. Vedle něj mají zájemci na výběr ze seminářů pantomimy, bubenickou dílnu, básnickou dílnu, výtvarnou dílnu a dílnu orchestru. V dílnách již tradičně nepůjde tolik o vyučování technik či teorie, ale především o společnou tvorbu a prožitek z práce na určitém projektu. Účastníci workshopů proto dostanou také příležitost představit svoji práci na jedné z veřejných scén.

Na závěr festivalu se uskuteční v neděli 27. června od 9 hodin ve sboru Maranatha Evangelické církve metodistické v Husově ulici také ekumenická bohoslužba všech spolupracujících církví více ...

26.06.2004 [sobota] - 27.06.2004 [neděle], kategorie: Semináře

Duchovní setkání "Pojďte za mnou a učiním z vás rybáře lidí"

Bartošovice v O. h.

Jak zvěstovat Radostnou zvěst

Opravdu chce Bůh, abychom šli a vydávali svědectví o Boží lásce všemu stvoření? Jak zvěstovat Evangelium tak, abych spíše neodradil? V čem spočívá hlásání radostné zvěsti? To všechno teoreticky i prakticky ve společenství se všemi, kdo si nechtějí nechat Boha jen pro sebe. více ...

RSS událostí


  
© 2001-2013 Katolická charismatická obnova. Použití textů je možné se svolením redakce. ISSN 1214-2638.
© Design, redakční systém: Webdesignum 2007 - 2018
Nejčastěji hledané výrazy: Charismatická obnova | Vnitřní uzdravení | Vojtěch Kodet | Tábor Jump