Katolická charismatická obnova
  

Hlavní menu:


Miluje mě

15.07.2002, autor: Adéla, Praha, kategorie: Svědectví
V době, kdy začínal seminář obnovy v Duchu sv., jsem na tom nebyla nejlíp. Psychicky, fyzicky, ani duchovně. Právě v duchovním životě jsem procházela stavem určité beznaděje a stagnace. Nepociťovala jsem žádnou odezvu, ani radost. Seminář, o kterém jsem se dozvěděla náhodou, jsem brala jako určitou naději a pomoc, přitom jsem však moc nedoufala, že jej dokončím.

Už počáteční chvály mi daly za pravdu. Jistě, Bůh je úžasný a miluje všechny lidi, ale já se tak snažím a mám tolik trápení a starostí. Ovšem hned druhý den jsem si při přípravě přečetla v Izaiáši:

Já jsem Hospodin, tvůj Bůh,

držím tě za pravici a pravím ti:

"Neboj se, já jsem tvá pomoc".

Proč bych tomu neměla věřit? Tak jsem toto všechno i všechny svoje bolesti odevzdala Pánu Ježíši a když se mi náhle dostal do ruky lístek, který jsem přede dvěma lety někam pohodila, s telefonním číslem lékaře, kterého jsem hned navštívila, začalo mé komplexní uzdravování.

V Písmu sv. jsem si denně četla o nesmírné Boží lásce a cítila jsem potřebu chválit Pána s velikou vděčností a radostí. Objevila jsem pro sebe Ducha Svatého, začala jsem jej zvát do svého života, prožila jsem s rodinou i společenstvím radostný advent a nádherné Vánoce.

Mám radost ze svého muže, který i po skončení duchovní obnovy každý den vstává dřív, aby si mohl číst v Písmu.

Jsem ráda, že jsem se semináře zúčastnila a snad budu s Boží pomocí mít i dost síly přinášet užitek.


  
© 2001-2013 Katolická charismatická obnova. Použití textů je možné se svolením redakce. ISSN 1214-2638.
© Design, redakční systém: Webdesignum 2007 - 2018
Nejčastěji hledané výrazy: Charismatická obnova | Vnitřní uzdravení | Vojtěch Kodet | Tábor Jump